Kantoor inter tender consult

ITC Groep

"Wij helpen aannemers beter presteren en maken het voor iedereen een stuk beter en makkelijker."

Waar staan wij voor?

Wij zijn ITC Groep. Wij helpen aannemers beter presteren. Dit doen wij in aanbestedingen, in de organisatie en op projecten. In aanbestedingen helpen wij door de beste EMVI- en BVP-plannen te schrijven. Op projecten ondersteunen wij aannemers bij omgevingsmanagement en projectmanagement. Daarnaast ontwikkelen wij producten om het werk voor iedereen makkelijker en beter te maken, zoals de omgevingsapp.


De markt is hard en de ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Dat betekent dat we constant op zoek moeten naar vernieuwing. Creativiteit en enthousiasme zijn daarbij belangrijk. Door deze eigenschappen aan te moedigen, inspireren wij onze medewerkers om tot het uiterste te gaan. Dit uit zich niet alleen in leuke projecten, maar ook in goede resultaten.


Visie en missie

ITC Groep komt voort uit twee verschillende bedrijven; ITC Groep en Advidus. Waar bij ITC Groep vooral de wat ‘zachter’ geschoolde en taalgevoelige mensen werkten, werkten bij Advidus vooral technici. Toch hadden beide bedrijven hetzelfde doel: aannemers helpen beter te presteren. Om dit nog beter te doen, hebben we besloten samen verder te gaan als één bedrijf.


Samen hebben wij de volgende visie en missie bepaald: onze missie is om ons te blijven ontwikkelen, met de focus op kwaliteit en innovatie, zodat we op termijn worden gezien als de Tesla van de bouwconsultancy.


Onze visie valt uiteen in de volgende stappen:

In 2017 geven we prioriteit aan het verhogen van de kwaliteit boven groei.

In 2018 behalen we met binnen de projectbeheersing net zo veel omzet als met tenders

In 2019 zijn we marktleider voor tenders in België.

In 2020 hebben we een eigen duurzaam kantoor en rijden we met onze elektrische auto's naar klanten in Nederland, België en Duitsland.

Onze resultaten

124 EMVI/BVP-projecten gewonnen

506 cursisten opgeleid


Kennisdeling en events


Genoeg informatie?

Wil je nog meer weten over onze diensten of ben je overtuigd van onze meerwaarde en wil je contact opnemen?

Werken bij ITC Groep

ITC Groep is in de afgelopen drie jaar hard gegroeid. Momenteel werken we met 26 personen. Als we aan onze medewerkers vragen waarom ze ITC Groep een leuk bedrijf vinden, dan antwoorden ze: ‘fijne collega’s’, ‘uitdagende projecten’ en ‘het krijgen van veel verantwoordelijkheid’. Wij vinden het belangrijk dat het goed gaat met onze collega’s en dat ze zich ontwikkelen op een manier die bij hun past. Dit doen we door veel plezier met elkaar te maken, elkaar uit te dagen, maar ook door elkaar te helpen bij uitdagingen. Zo hebben we bijvoorbeeld een jaarlijks ski-weekend en houden we tweewekelijkse teamsessies om te kijken hoe het met iedereen gaat. Want dat vinden we belangrijk.


Wij blijven de komende jaren groeien. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij weten of je goed binnen ons team past? Doe dan de volgende sneltest:


1. Je bent nog geen maand in dienst en je krijgt al een complexe, hoofd brekende opdracht. Jouw eerste reactie is:

a. Hè hè, het wordt eindelijk spannend.

b. Oh, interessant! Eens kijken wie mij hierbij kan helpen.

c. Mijn hemel, daar ga ik…


2. Jij hebt je hart en ziel in een opdracht gestopt. De eerste reactie van de klant is: “Dit lijkt nergens op. Alles moet om.” Wat denk jij?

a. Oké, kan gebeuren. Als het resultaat er maar beter van wordt.

b. Hmm, misschien valt het mee. Eerst eens kijken waar het probleem nu echt ligt.

c. Zei hij nou: “ALLES MOET OM??!”


3. Sinds je bij ons werkt, heb je minder tijd voor je wekelijkse sportactiviteiten. Dat vind je jammer. Wat doe je?

a. Je vraagt aan je collega’s hoe zij dit aanpakken. Misschien willen ze wel samen gaan sporten na werk of in de pauze.

b. Je geeft aan bij je teamleider hoe belangrijk sporten voor je is en stelt een oplossing voor.

c. Hoewel je het erg jammer vindt, sport je minder.


Alle vragen met “a” of “b” beantwoord? Waarschijnlijk pas jij goed bij ons bedrijf. Neem eens een kijkje bij onze vacatures!