Stagiair

Stagiair

Vacature stagiair
Ben je op zoek naar een stage bij een dynamisch en jong adviesbureau? Een ding kunnen we garanderen; na deze stage staat je cv vol met relevante ervaring!

ITC Groep is een adviesbureau met een informele en non-hiërarchische cultuur waarin veel ruimte is voor creativiteit en nieuwe ideeën. Persoonlijke ontwikkeling en een steile leercurve staat bij ons voorop. We willen de beste EMVI-plannen van Nederland schrijven en omdat wij op alle onderdelen maximaal willen scoren, zijn creativiteit en enthousiasme belangrijk. Binnen ons team, van 25 personen, hangt een positieve en ondernemende sfeer, waarmee wij elke dag verder werken aan ons succesverhaal!

Wie zoeken wij?
Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze (technische) studenten die graag binnen een jong en groeiend bedrijf willen werken. Je werkt samen met collega’s aan uitdagende projecten of andere werkzaamheden binnen ons bedrijf. Hierin is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, eigen initiatieven neemt en het resultaat nooit uit het oog verliest.

Werkzaamheden?
Als je het leuk vindt om stage bij ons te lopen of te komen afstuderen, zijn wij daar blij mee! We kijken samen welke opdrachten en onderzoeken het beste passen bij onze ideeën. Neem dus zeker contact op voor meer informatie!

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende en zelfstandige stageplek in een dynamische, jonge en groeiende werkomgeving. Daarnaast horen hier goede arbeidsvoorwaarden bij, zoals een marktconforme vergoeding en gezellige borrels en teamuitjes.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature en ga jij samen met ons de uitdaging aan om ITC Groep naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of neem contact op met Willemijn Keukens (06 – 29 01 23 05).

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Willemijn Keukens

Tel: 06 – 29 01 23 05
E-mail: willemijn@itc-groep.nl

Solliciteer via onderstaand formulier