Corporate Recruiter

Corporate recruiter

 

Hi, ik kwam jouw profiel toevallig tegen op LinkedIn en ik heb een uitdagende baan voor je! Dit kan natuurlijk echt niet meer! Een corporate recruiter is geen callcenter medewerker, maar een bemiddelaar die een rol speelt in één van de belangrijkste momenten uit iemand leven: het vinden van een baan. Jij geniet van jouw aandeel hierin en gaat zorgvuldig om dit proces. Als corporate recruiter bij ITC Groep ben je verantwoordelijk voor de werving van onze nieuwe collega’s, werkt aan een toekomstvisie en zet je recruitment op de kaart. En het mooie is; jij kan als starter aan de slag! Geen 30 jaar met 20 jaar werkervaring, maar gewoon een toffe startersjob!

 

Wat ga je eigenlijk doen?

Als corporate recruiter ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Met jouw social skils verleid je mensen voor een baan, weet je ze aan ons te binden en de juiste match te maken. Jij werft vooral junior/medior/senior planschrijver en omgevingsmanagers. Dit zijn werkzaamheden waar jij je mee gaat vermaken:

 • Recruitment op de kaart: Op dit moment worden de recruitmenttaken verdeeld binnen de organisatie. Maar een beetje organisatie heeft natuurlijk een echte corporate recruiter die zich kan focussen op een lange termijn planning. Jij zet een visie uit, maakt heldere tussendoelen en loods onze organisatie hier naar toe. Jij kan hierbij denken aan een forecast (welke vacatures verwachten we?), actief zijn bij hogescholen en universiteiten (beurzen, sponsoring) en werven via social. Jij zet recruitment intern op de kaart met als resultaat dat mensen ons sneller vinden en dat maakt jouw baan dan weer makkelijker!
 • Hunten: Tientallen reacties op een vacature? Vergeet het maar! Zeker voor de seniorrollen binnen ons bedrijf moet je echt gaan hunten. Dat doe je o.a. via LinkedIn waarin je wervende teksten schrijft om te polsen of iemand open staat voor een nieuwe baan. Door jouw tekst weet je mensen enthousiast te maken om een bak koffie bij ons te drinken. Je onderzoekt wat mensen motiveert en stelt jouw pitch hier op aan. Zie het als vissen; je gooit je hengel uit, moet dan even wachten, maar als de vis bijt dan moet je hem ook binnenhalen!
 • Proces: Jij bent verantwoordelijk voor het hele proces; vacatureteksten schrijven, hunten, sollicitatiegesprekken plannen en voeren, assessments inzetten en het onboardingsproces begeleiden.

  Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Ervaring op administratief vlak (dit mag ook middels een bijbaan of stage)
  • Raakvlak met HR (dit kan zijn in jouw studie, werkervaring of stage)

   

  Is dit wat voor mij?

  Hoe weet je of deze baan wat voor jou is? Neem deze checklist door:

  • Jij bent enthousiast, gedreven en weet anderen hierin mee te nemen;
  • Jij houdt van een persoonlijke aanpak en je werkt zorgvuldig;
  • Je geniet van nieuwe mensen ontmoeten en wil graag iets betekenen voor iemand;
  • Je houdt controle op je werk, weet mensen te sturen en denkt een stap vooruit;
  • Je bent creatief en denkt in oplossingen;
  • Fulltime of parttime in te vullen (24 tot 40 uur per week).

   

  Wat bieden wij jou?

  • Een optimale balans tussen werk en privé; je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
  • Je krijgt bij ons een iPhone en een Macbook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
  • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
  • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
  • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen €2500,- en €3000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

   

  Waar kom je te werken?
  ITC-Groep is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het schrijven van winnende EMVI-plannen. We zijn een toonaangevend bedrijf, dat in de markt bekend staat om haar succesvolle methode en constante kwaliteit. Wij zijn goed in het analyseren van de klantvraag, het verzilveren van onderscheidend vermogen en het bieden van passende oplossingen. Dat doen we binnen onze drie afdelingen: tenders, realisatie en design.

  Werken bij ITC-groep is werken in een jong en enthousiast team. Op maandag ochtend vragen we naar jouw weekend, we halen koffie voor elkaar en om even van je scherm af te komen, spelen we een potje tafeltennis. We maken plezier, werken hard en dagen elkaar uit om het beste eruit te halen!

   

  Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Laura Wijntjes op 06 – 14896443.

  Interesse? Neem contact op met:

   

  Laura Wijntjes

  Tel: 06 – 14 89 64 43
  E-mail: laura@itc-groep.nl

  Solliciteer via onderstaand formulier