Manager Projectbeheersing

Manager Projectbeheersing

Jij hebt het in je, dat voel je, dat weet je. De combinatie van aansturen, meewerken en ontwikkelen is op jouw lijf geschreven. Fluitend stap je het kantoor binnen waar jouw team van procesmanagers aan het werk is. De projecten lopen goed en je collega’s zitten goed in hun rol. Hier krijg je energie van! Vanmiddag heb je een afspraak bij een klant waar je gaat praten over de inzetmogelijkheden van jouw team op een nieuw project. Eigen ondernemer, maar dan onder de vleugels van ITC Groep. Voor deze start-up zoeken wij een future leader; iemand die kan pionieren, zelf de mouwen opstroopt en doorstroomt naar een MT-functie.

Wat ga je eigenlijk doen?
Op onze afdeling integrale projecten ben jij verantwoordelijk voor het managen van de projecten. Voor klanten ben jij het eerste aanspreekpunt en de collega’s vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Zodra een project in uitvoering gaat, leveren wij vanuit ITC Groep specialisten op het gebied van procesmanagement. Hierbij kan je denken aan een procesmanager, proces coördinator, system engineer, contractmanager etc. Specialistische rollen die ervoor zorgen dat de uitvoering vlekkeloos verloopt. Wij werken voor aannemers in de infrabranche zoals Heijmans, BAM, Dura Vermeer, maar ook ingenieursbureaus zoals Sweco en Antea. Voor deze afdeling zoeken we dus een manager.

Werkzaamheden

 • Kartrekker: je stippelt de visie uit van jouw afdeling en bespreekt deze in het MT.
 • Netwerken: je profiteert van het grote netwerk van ITC Groep, maar je zet zelf ook lijntjes uit om opdrachten te scoren. Je maakt offertes en voert commerciële gesprekken.
 • Managen: je bent de manager van jouw afdeling, de collega’s vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Jij voert voortgangsgesprekken, coaching gesprekken en je stimuleert collega’s in hun ontwikkeling. Daarnaast houd je je bezig met het uitbreiden van het team.
 • Financieel: je hebt overzicht over de projecten en de inzetbaarheid van jouw team. Je draagt dan ook de financiële verantwoordelijkheid.

Wat neem je mee?

 • Lef en ambitie om je eigen afdeling op te zetten
 • Een netwerk in de infrabranche
 • Een gedegen opleiding, minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in een procesmatige functie bij een aannemer of een adviesbureau

Wat zet je hierbij in?

 • Je bent een echte procestijger, er ontgaat jou niets en je hebt altijd een compleet overzicht
 • Je hebt stijlflexibiliteit; je kan jouw manier van communiceren afstemmen op die van de klant
 • Je denkt in kansen en ziet overal mogelijkheden
 • Je hebt visie en een natuurlijk overwicht

Wat bieden wij jou?

 • Dé kans om een eigen bedrijf op te starten in loondienst en dus het maximale uit jezelf te halen.
 • Een optimale balans tussen werk en privé; je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een MacBook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen de €4500,- en €6000,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek. De functie is voor minimaal 32 uur per week.

Waar kom je te werken?
Wij zijn ITC Groep. Wij helpen aannemers beter presteren. Dit doen wij in aanbestedingen, in de organisatie en op projecten. In aanbestedingen helpen wij door de beste EMVI- en BVP-plannen te schrijven. Op projecten ondersteunen wij aannemers bij omgevingsmanagement en projectmanagement. Wij zijn een jong bedrijf met enthousiaste medewerkers die graag een stapje extra zetten. We hebben ambities en ruimte om deze waar te maken.

We hebben aandacht voor jou, dat doen we niet alleen door opleidingen te faciliteren, maar ook door oprechte aandacht aan jou te besteden. Wat zijn jouw ambities en waar droom jij van? We laten deze graag uitkomen om samen te groeien.

Verder hebben we goede koffie, op vrijdag een gezamenlijke lunch (de baas trakteert) en hebben we een fijn kantoor in Woerden waar je collega’s ontmoet en een potje tafeltennis kan spelen.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ron Hogendoorn

Tel: 06 – 43 27 93 44
E-mail: ron@itc-groep.nl

Solliciteer via onderstaand formulier