Junior Strategisch Omgevingsmanager

Je begint deze ochtend met een uitdagend overleg met je projectteam over de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van een nieuwe rotonde, waarbij jouw inbreng van grote waarde is. Daarna ga je op pad en ga je langs bij familie Hendriks, om te bespreken hoe het nieuwe fietspad het beste kan aansluiten op hun perceel. Vervolgens heb je overleg met de archeoloog die -voordat de reconstructie kan starten- ontgravingen in het gebied wil uitvoeren. Je zorgt ervoor dat zijn planning past binnen de planning van de aannemer. Later op de dag bespreek je met een nieuwe klant hoe je de Omgevingsapp het beste voor dit project kunt inrichten. Jij houdt het overzicht en levert een waardevolle bijdrage aan projecten in de uitvoering. Dat maakt het werk nou zo leuk en afwisselend!

Wat ga je eigenlijk doen?

Eén ding is zeker; geen dag is hetzelfde als omgevingsmanager. Vanaf het eerste moment van een project draai je mee. Het doel is om de uitvoering van A tot Z te coördineren op het gebied van omgevingsmanagement. Het is een uitdagende en afwisselende baan waarin je veel partijen tegelijkertijd tevreden moet houden.

Werkzaamheden:

 • Je overlegt met diverse stakeholders rondom projectlocaties (omwonenden, ondernemers, ov-vervoerders, beheerders) om draagvlak voor je project te behouden.
 • Je maakt en bewaakt afspraken tussen de aannemer/opdrachtgever en de stakeholders.
 • Je legt verslag over het project via onze eigen Omgevingsapp, welke je projectspecifiek inricht voor ieder project.
 • Je adviseert de aannemer.
 • Je organiseert en leidt stakeholderbijeenkomsten.
 • Je handelt meldingen van stakeholders af.
 • Je adviseert onze tenderafdeling bij omgevingsvraagstukken.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde wo-opleiding in een technische of planologische richting.
 • Je wordt enthousiast van het vertalen van technische processen naar normale-mensen-taal waardoor je draagvlak voor je projecten behoudt.
 • Je houdt veel balletjes in de lucht en houdt hierbij het overzicht.
 • Je bent communicatief sterk en kan gemakkelijk met mensen levelen.
 • Je weegt verschillende belangen af en gaat altijd voor de win-winsituatie.

Wat bieden wij jou?

 • Een optimale balans tussen werk en privé; je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een MacBook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
 • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen €2900 en €3500- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

Waar kom je te werken?

ITC Groep is gespecialiseerd in omgevingsmanagement en het schrijven van winnende EMVI-plannen. We zijn een toonaangevend bedrijf, dat in de markt bekend staat om haar succesvolle methode en constante kwaliteit. Wij zijn goed in het analyseren van de klantvraag, het verzilveren van onderscheidend vermogen en het bieden van passende oplossingen. Wij betrekken onze omgevingsmanagers al vanaf de tender. Door hun praktijkervaring zien zij snel wie de kritische stakeholders zijn en weten zij welke (EMVI-)maatregelen het best werken. Het grote voordeel is dat zij na gunning van het project direct meegaan in de uitvoering om zowel opdrachtnemer als opdrachtgever te ondersteunen met het omgevingsmanagement.

Werken bij ITC-groep is werken in een jong en enthousiast team. Op maandagochtend vragen we naar jouw weekend, we halen koffie voor elkaar en om even van je scherm af te komen, spelen we een potje tafeltennis. We maken plezier, werken hard en dagen elkaar uit om het beste uit jezelf te halen!

Sollicitatieprocedure

Wij streven naar een snel en zorgvuldig sollicitatieproces. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, en wij zelf ook. Dit ziet er als volgt uit:

 1. Je mailt jouw CV en motivatiebrief naar werkenbij@itc-groep.nl
 2. We hebben een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Woerden. Je maakt kennis met twee toekomstige collega’s en komt meer te weten over ons. Je mag uiteraard vragen stellen. Wij vragen jou vooral waarom jij bij ons wilt komen werken, wat jij wilt bijdragen aan ons bedrijf en wat jij wilt bereiken.
 3. Je maakt een assessment. Dat houdt in dat je een plan van aanpak schrijft. Dit kost je 8 uur. Je kunt de opdracht thuis maken en je krijgt tussentijds feedback van een van je toekomstige collega’s. We verwachten niet dat je de hele klus klaart binnen de gegeven 8 uur; we willen gewoon inzicht krijgen in hoe jij te werk gaat en hoe je met feedback omgaat.
 4. Je komt op competentiegesprek bij ITC Groep. Je maakt kennis met twee andere toekomstige collega’s. Je krijgt eerst terugkoppeling op het assessment. Vervolgens stellen we je een aantal vragen om erachter te komen in hoeverre jij beschikt over de competenties, die nodig zijn om jouw functie te vervullen.
 5. Wij doen jou een contractvoorstel. Vervolgens kom je op gesprek om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Tijdens dit gesprek stellen we samen de arbeidsvoorwaarden vast in een arbeidscontract.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Laura Wijntjes (Corporate Recruiter) via 06-14896443.

 * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contact

 

Laura Wijntjes
Tel: 06 - 14896443
E-mail: laura@itc-groep.nl
Office Manager

Solliciteer via onderstaand formulier