(Junior) EMVI- schrijver

(Junior) EMVI- schrijver

Als EMVI-schrijver bij ITC Groep draai je vanaf het eerste moment volop mee in een jong en ambitieus team en ben jij elke dag weer bezig om de beste EMVI-plannen van Nederland te schrijven.

Hoe ziet jouw dag er straks uit?
‘Zwolle. Daar ga ik vandaag heen. Om mijn afspraak om 08:00 uur te halen, zit ik al vroeg in de auto. Daar bel ik nog even met mijn collega. Zij heeft een sessie voorbereid. Doel: informatie ophalen over mijn plan van aanpak over hoe we het werk gaan uitvoeren. Tijdens de sessie gebruikt de aannemer veel technisch jargon. Dat maakt het verhaal onnodig complex. Met wat toelichtende vragen begrijp ik uiteindelijk toch wat de aannemer bedoelt. Als de sessie is afgelopen, besluit ik bij de aannemer te blijven werken. Ik verwerk de aantekeningen tot een concepttekst. Ik blijk toch nog wat informatie te missen. Die haal ik meteen op; wel zo efficiënt. Daarna stap ik weer in de auto. Ik heb nog een afspraak op kantoor met mijn buddy: een collega die mij helpt mijn persoonlijke ontwikkelingsdoelen te halen. Bij ITC Groep krijg ik hier veel ruimte voor. Mijn droom om ooit mijn eigen afdeling binnen ITC te runnen, is dan ook over een paar jaar werkelijkheid. Dat weet ik zeker.’

Zo beschrijf jij je functie straks aan vrienden en familie
Ik help aannemers met het winnen van aanbestedingen. Om dit te bereiken, schrijf ik overtuigende plannen van aanpak zonder dat de technisch details verloren gaan. Zie het als een soort sollicitatiebrieven, maar dan veel vetter.

Wie zoeken wij?
Jij hebt:

 • Affiniteit met de bouw- en infrasector;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Een goede dosis zelfreflectie;
 • Een afgeronde HBO en/of WO-opleiding;
 • Sterke communicatieve vaardigheden. Je vindt het daarnaast makkelijk om zo veel mogelijk informatie op te halen bij de klant.

Jij bent:

 • Bereid om jezelf te ontwikkelen tot de beste schrijver van EMVI-plannen in Nederland en daarbuiten;
 • Stressbestendig en in staat om met meerdere deadlines om te gaan;
 • Minimaal 32 uur per week inzetbaar;
 • Nieuwsgierig en gemotiveerd om – samen met een ervaren collega – de benodigde informatie op te halen bij de klant;
 • Behulpzaam;
 • Sterk in het scheiden van hoofd- en bijzaken;
 • In staat om complexe informatie te verwerken tot een toegankelijk en aantrekkelijk plan van aanpak.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende baan, waarbij geen dag hetzelfde is en je elke dag weer een nieuwe puzzels mag oplossen.
 • Mogelijkheden tot een goed opleidingsplan. Je geeft zelf aan waar je behoefte aan hebt.
 • Jobcrafting! Jij krijgt de mogelijkheid om jouw ideale baan te creëren. Dit doe je door je functie aan te vullen met taken die jij leuk vindt. Ben jij een echte acquisitietijger? Dan ga je mee naar klantgesprekken.
 • Heb jij een fantastisch idee om ons bedrijf duurzamer te maken? Dan mag jij dat idee uitwerken en implementeren. Niets is ons te gek.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, tijd-voor-tijdregeling, leaseauto iPhone en een MacBook.
 • Veel activiteiten naast het werk, zoals het jaarlijkse ski-weekend in de Alpen en natuurlijk de wekelijkse vrijdagmiddagborrel!

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Neem contact op met:

 

Willemijn Keukens

Tel: 06 – 29 01 23 05
E-mail: willemijn@itc-groep.nl

Solliciteer via onderstaand formulier