Junior EMVI-Consultant

Woerden, Nederland

Je stap in je auto, muziek aan, koffie mee; op weg naar een aannemer. Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen 4 weken moet er een goed plan op papier staan. Met jouw creatieve inslag, doortastendheid en strakke planning neem je de aannemer mee in dit avontuur. Schrijven om te winnen; dat is jouw doel!

Wat ga je eigenlijk doen?
Als junior EMVI-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opleveren van een kwalitatief EMVI plan onder begeleiding van een onze coördinator. Wij werken in de infrasector en komen bij allerhande aannemers over de vloer. Wij vragen onze klanten om hun beoogde sleutelfunctionarissen vrij te maken voor de tender en vervolgens begeleiden wij dit projectteam tijdens de tender. We bouwen aan onderling vertrouwen, doorgronden samen de winnende strategie en de project specifieke uitdagingen en de daarbij horende aanpak. Deze werk je uit in taal en beeld in een plan van aanpak, waarvan het team zegt: “dit is precies wat wij bedoelen!”

Werkzaamheden:

 • Onderzoek: Je leest de contractstukken door en doet online onderzoek naar het project en gaat eventueel langs op de locatie om een omgevingsscan te maken.
 • EMVI sessies: Je sluit aan bij verschillende sessies, waaronder kick-off & strategiesessies, reviews en inhoudelijke sessies op gebied van o.a. techniek, omgeving en samenwerking.
  Je haalt hier jouw input uit voor het schrijven van de plannen.
 • Schrijven: Je schrijft de kwaliteitsdocumenten, waarbij je ervoor zorgt dat de winnende strategie van het team goed aansluit bij de wensen die je hebt gelezen in de uitvraag. Jij weet wat er nodig is om te winnen en daagt hierin onze klant uit en jouw mening en visie wordt hierin gewaardeerd.
 • Reviews: Je plant interne reviews en verwerkt de verkregen feedback om het plan af te ronden. Vervolgens stuur je de vormgeving aan.

 

Wat neem je mee?

 • Een goed humeur, gevoel voor humor en een flexibele houding
 • Een afgeronde WO opleiding
 • Je bent gretig en doortastend. Je kan snel tot de kern komen en daar een pakkend verhaal van maken.
 • Je bent creatief en geeft gevraagd en ongevraagd jouw advies met een natuurlijke flair.
 • Taalfouten maak je niet. Je hebt gevoel voor taal en weet de tekst zo te schrijven dat het raakt.
 • Je bent strak op het proces en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en stuurt bij indien nodig.

Wat bieden wij jou?

 • Een optimale balans tussen werk en privé; je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een Macbook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
 • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen €2850,- en €3850,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

Waar kom je te werken?
ITC-Groep is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het schrijven van winnende EMVI-plannen. We zijn een toonaangevend bedrijf, dat in de markt bekend staat om haar succesvolle methode en constante kwaliteit. Wij zijn goed in het analyseren van de klantvraag, het verzilveren van onderscheidend vermogen en het bieden van passende oplossingen. Dat doen we binnen onze drie afdelingen: tenders, realisatie en design.

Werken bij ITC-groep is werken in een jong en enthousiast team. Op maandag ochtend vragen we naar jouw weekend, we halen koffie voor elkaar en om even van je scherm af te komen, spelen we een potje tafeltennis. We maken plezier, werken hard en dagen elkaar uit om het beste eruit te halen!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Nienke Oosten (Corporate Recruiter) 06-14736532.

 * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Neem contact op met:

 

Nienke Oosten
Tel: +31 6 14736532
E-mail: nienke@itc-groep.nl
Corporate Recruiter

Solliciteer via onderstaand formulier