Ervaren EMVI-consultant

Je stapt in je auto, muziek aan, pakt een koffie mee. Op weg naar een aannemer! Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen vier weken moet er een goed plan op papier staan. Met jouw creatieve inslag, doortastendheid en strakke planning neem je de aannemer mee in dit avontuur. Tenderen om te winnen; dat is jouw doel.

Wat ga je eigenlijk doen?
Als ervaren EMVI-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van het projectteam in tenderfase en het komen tot een winnend EMVI-plan. Wij werken veel in de infrasector en komen bij allerhande aannemers over de vloer. Wij vragen onze klanten om hun beoogde sleutelfunctionarissen vrij te maken voor de tender en begeleiden hen tijdens de tender. We bouwen aan onderling vertrouwen, doorgronden samen de uitvraag, bedenken een winnende strategie en daarbij passende aanpak. Dit alles werk je in je eentje of met een collega uit in een plan van aanpak waarvan het hele projectteam zegt: “dit is nou precies wat wij bedoelen!”

 Werkzaamheden:

 • Begeleiding: Als ervaren EMVI-Consultant begeleid je collega’s op jouw projecten en in hun ontwikkeling bij ITC Groep. Daarnaast geef je bijvoorbeeld cursussen en denk je mee over het ontwikkelen van het bedrijf.
 • Organiseren: Je organiseert verschillende sessies, waaronder kick-off & strategiesessies, reviews en inhoudelijke sessies op gebied van o.a. techniek, omgeving en samenwerking.
 • Schrijven: Je schrijft in je eentje of met een collega aan het plan. Het is daarin maar net waar je voorkeur ligt.  Wel ben jij eindverantwoordelijk dat de gekozen strategie en aanpak van de hoogste kwaliteit zijn en er een winnend plan op papier staat. 
 • Winnen: Jij weet wat er nodig is om te winnen en daagt hierin onze klant uit. Jouw mening en visie zijn hierin medebepalend.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde wo-opleiding.
 • Relevante werkervaring waarin je jouw ervaring als consultant hebt laten zien.

Wat zet je hierbij in?

 • Je bent gretig en doortastend. Je kan snel tot de kern komen en een pakkend verhaal schrijven (en/of collega’s begeleiden om dit te doen).
 • Je bent creatief en geeft gevraagd en ongevraagd jouw advies met een natuurlijke flair.
 • Taalfouten maak je niet. Je hebt gevoel voor taal en weet de tekst zo te schrijven óf redigeren dat deze de lezer raakt.
 • Je bent strak op het proces en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en stuurt collega’s bij indien nodig.

Wat bieden wij jou?

 • Je maakt deel uit van Nederlands mooiste bouw- en infraprojecten en draait zelfstandig mee. Kijk je iets verder in de toekomst, dan run je wellicht een eigen afdeling of ben je partner van het bedrijf. Hoe jouw loopbaan er precies uit gaat zien, heb je zelf in de hand. En wat jouw ambitie ook is, jouw collega’s vinden het nét zo vet als jijzelf. Alleen al daardoor doe je het altijd samen. 
 • Een optimale balans tussen werk en privé; je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een MacBook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Er is ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
 • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan.

Waar kom je te werken?

ITC Groep is gespecialiseerd in tenderen, omgevingsmanagement en projectrealisatie. We zijn een toonaangevend bedrijf, dat in de markt bekend staat om onze succesvolle methodes en constante, hoge kwaliteit. 

Werken bij ITC Groep is werken in een jong en enthousiast team. Op maandagochtend vragen we naar jouw weekend, we halen koffie voor elkaar en om even van je scherm af te komen, spelen we een potje tafeltennis. We maken plezier, werken hard en dagen elkaar uit om het beste uit jezelf te halen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Laura Wijntjes (Corporate Recruiter) via 06-14896443.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Neem contact op met:

 

Laura Wijntjes
Tel: 06 - 14896443
E-mail: laura@itc-groep.nl
Office Manager

Solliciteer via onderstaand formulier