Ervaren Consultant Projectbeheersing

Woerden, Nederland

Deze ochtend begin je met de aftrap van een nieuw project, de aanleg van een nieuw viaduct over een drukke snelweg op de ring van Amsterdam. Samen met jouw ITC-collega Junior Consultant Projectrealisatie schuif je aan bij het project. Het is jullie taak om de mogelijke risico’s op te halen en deze tijdig in kaart te brengen. Ook adviseer jij de aannemer over de verificatie en validatie van de eisen. Net als het overleg is afgelopen, word je gebeld door de projectleider van jouw herinrichtingsproject in Alphen aan den Rijn, omdat de planning door de aanhoudende vorst in gevaar dreigt te komen. Je stapt in de auto voor een spoedoverleg om de planning zo aan te passen dat de deadline gehaald kan worden. Je eindigt jouw middag met een buddygesprek op het kantoor in Woerden, waarbij jij jouw junior collega coacht. Deze dag liep anders dan gedacht en jij bent goed uitgedaagd, maar daar haal jij juist energie uit.

Wat doet een Consultant Projectbeheersing?

Als Consultant Projectbeheersing ben je onderdeel van ons realisatieteam, bestaande uit projectbeheersing en omgevingsmanagement. Jij bent voor klanten het eerste aanspreekpunt en je begeleidt daarnaast collega’s. Jij levert een waardevolle bijdrage aan ontwerp- en uitvoeringsprocessen en houdt je met de volgende taken bezig:

 • Je vervult de rol van bijvoorbeeld manager projectbeheersing of verificatie en validatie manager bij civiele projecten.
 • Je adviseert de klant over de inrichting van projectbeheersing voor hun project.
 • Je bewaakt en beheerst de aspecten tijd, kwaliteit, geld en informatie.
 • Je organiseert inhoudelijke sessies met de klant en opdrachtgever (bijv. risicosessies, kwaliteitsoverleg).
 • Je stelt rapportages op en schrijft projectmanagementplannen en andere kwaliteitsplannen.
 • Je ondersteunt onze tenderafdeling bij projectmanagementvraagstukken.

Wie ben jij?

 • Jij hebt relevante werkervaring opgedaan binnen projectbeheersing.
 • Jij vindt het leuk om collega’s te coachen.
 • Je werkt graag zelfstandig én in projectteams.
 • Je kunt meerdere balletjes tegelijkertijd in de lucht houden, zonder het overzicht te verliezen.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Jij kunt goed probleemoplossend nadenken.
 • Je hebt affiniteit met techniek of de bouw- en infrasector. 

Wat bieden wij jou?

 • Je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een MacBook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Als jij het ambieert, is er ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
 • Je krijgt een eigen buddy en je bent onderdeel van een hechte afdeling met gedreven collega’s.
 • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen €3500,- en €5500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek

Waar kom je te werken?

ITC Groep is gespecialiseerd in projectmanagement, omgevingsmanagement en het schrijven van winnende EMVI-plannen voor aanbestedingen. Deze aanbestedingen omvatten projecten over havens, dijken, bruggen, landschappen, snelwegen, maar ook utiliteitsgebouwen en vliegvelden.

Onze EMVI-consultants en tendermanagers werken samen met aannemers en ingenieursbureaus om tot een winnend EMVI-plan te komen. Als het plan gewonnen is, ondersteunen we onze klanten in projectbeheersing en omgevingsmanagement. Hierdoor blijven wij betrokken gedurende het hele proces. Om ons werk nog beter te maken, ontwikkelen we ook tools, geven we trainingen én hebben we een eigen designafdeling.

Heb je naast je afwisselende werk nog energie over? Geen zorgen; je kan het kwijt bij ITC Groep. We zien je graag bij onze tafeltenniscompetitie, de vrijmibo, de jaarlijkse wintersportreis en onze citytrip.

Sollicitatieprocedure

Wij streven naar een snel en zorgvuldig sollicitatieproces. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, en wij zelf ook. Dit ziet er als volgt uit:

 1. Je mailt jouw CV en motivatiebrief naar werkenbij@itc-groep.nl
 2. We hebben een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Woerden.Je maakt kennis met twee toekomstige collega’s en komt meer te weten over ons. Je mag uiteraard vragen stellen. Wij vragen jou vooral waarom jij bij ons wilt komen werken, wat jij wilt bijdragen aan ons bedrijf en wat jij wilt bereiken.
 3. Je maakt een assessment. Dat houdt in dat je een plan van aanpak schrijft. Dit kost je 8 uur. Je kunt de opdracht thuis maken en je krijgt tussentijds feedback van een van je toekomstige collega’s. We verwachten niet dat je de hele klus klaart binnen de gegeven 8 uur; we willen gewoon inzicht krijgen in hoe jij te werk gaat en hoe je met feedback omgaat.
 4. Je komt op competentiegesprek bij ITC Groep. Je maakt kennis met twee andere toekomstige collega’s. Je krijgt eerst terugkoppeling op het assessment. Vervolgens stellen we je een aantal vragen om erachter te komen in hoeverre jij beschikt over de competenties, die nodig zijn om jouw functie te vervullen.
 5. Wij doen jou een contractvoorstel. Vervolgens kom je op gesprek om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Tijdens dit gesprek stellen we samen de arbeidsvoorwaarden vast in een arbeidscontract.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Laura Wijntjes (Corporate Recruiter) via 06-14896443.

 * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contact

 

Laura Wijntjes
Tel: 06 - 14896443
E-mail: laura@itc-groep.nl
Office Manager

Solliciteer via onderstaand formulier