Applicatiebeheerder

Applicatiebeheerder 12-16 uur per week

De ideale bijbaan naast jouw IT studie: niet de hele dag programmeren… nee man… jij gaat op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen voor onze apps! Door jou blijven onze apps up-to-date en vernieuwend in de markt. Jij maakt deel uit van ons team dat tools maakt zodat aannemers beter en omgevingsvriendelijker kunnen communiceren met de belanghebbenden van bouw- en infraprojecten. Daarnaast houd jij je bezig met het bouwen en onderhouden van onze websites. Het is 12-16 uur per week die je flexibel in mag delen, dat hoeft niet onder kantoortijden. Lijkt dit je wat? Dan is dit de perfecte bijbaan voor jou!

Wat doe jij als applicatiebeheerder?
Als applicatiebeheerder bij ITC Groep draai je mee in het toolsteam. In dit team bespreken we de mogelijkheden voor onze tools en ben jij degene die de grenzen opzoekt van haalbaarheid. Jij maakt deze ideeën waar! Dit zijn de werkzaamheden waar je je mee bezig houdt:

  • Uitzoeken van de mogelijkheden voor onze tools (apps en website);
  • Het bouwen van nieuwe digitale tools (app of website) die we met elkaar bedenken;
  • Het verbeteren van de huidige digitale tools (inbouwen nieuwe functies, tools klant- en projectspecifiek maken);
  • Het onderhouden en bouwen van onze website;
  • IT problemen oplossen binnen onze websites of omgevingstools;
  • Aanwezig bij het tweewekelijkse Toolsoverleg (online meeting) en het tweemaandelijkse Toolslab (op kantoor in Woerden)

Benieuwd waar we het nu over hebben? Check onze websites:
www.itc-groep.nl
www.omgevingsapp.com
www.omportaal.nl
www.deveiligheidsapp.nl
www.gespreksplanner.com

Hoeveel tijd ben jij hier mee bezig?
Onze collega heeft dit gecombineerd met zijn studie en hierin de balans gevonden tussen studeren en werken. Je kan rekening houden met 12-16 uur per week die je zelf mag indelen. Het tweewekelijks overleg is onder kantoortijd, de rest mag je zelf indelen.

Lijkt het jou interessant om bij ons te komen werken, maar ben je minder dan 12 uur per week beschikbaar? Laat dan ook vooral van je horen!

Wat voor eigenschappen en skills verwachten wij van jou?

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding in een ICT-richting.
  • Kennis van HTML, CSS, PHP en JavaScript/jQuery
  • Ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van Wordpress websites
  • Affiniteit met online marketing en SEO

Wie zijn wij?
ITC-Groep is een jong bedrijf dat zich specialiseert in het schrijven van winnende EMVI-plannen. We zijn een toonaangevend bedrijf, dat in de markt bekend staat om haar succesvolle methode en constante kwaliteit. Wij zijn goed in het analyseren van de klantvraag, het verzilveren van onderscheidend vermogen en het bieden van passende oplossingen. Dat doen we binnen onze drie afdelingen: tenders, realisatie en design.

Werken bij ITC-groep is werken in een jong en enthousiast team. Op maandag ochtend vragen we naar jouw weekend, we halen koffie voor elkaar en om even van je scherm af te komen, spelen we een potje tafeltennis. We maken plezier, werken hard en dagen elkaar uit om het beste eruit te halen. Heb jij zin om bij ons te starten en ben je per direct beschikbaar? Stuur dan een bericht naar Laura met daarin jouw cv en een korte motivatie in de e-mail. We verwachten geen prachtige brief van jou, maar vooral de zin om ons te helpen!

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

 

Laura Wijntjes

Tel: 06 – 14 89 64 43
E-mail: laura@itc-groep.nl

Solliciteer via onderstaand formulier