Grond-, weg- en Waterbouw

ITC Groep doet jaarlijks ruim 150 GWW-aanbestedingen voor ruim 100 verschillende aannemers. Daarbij zien we dat de markt zich in een razendsnel tempo ontwikkelt: het winnende plan van vandaag, resulteert morgen wellicht in een tweede plek. Toch worden wij bij meer dan 60% van de aanbestedingen 1e op EMVI. Dit bereiken we door continu samen met onze klanten te werken aan het verbeteren van methoden, processen en maatregelen.

 

Een recente ontwikkeling is de overgang van “EMVI” (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) naar “BPKV” (Beste Prijs/Kwaliteit Verhouding). Volgens de regels van het BPKV-aanbesteden bepalen opdrachtgevers zelf of en in welke mate zij kiezen voor een fictieve korting voor één of meerdere gunningscriteria. Meer dan ooit moeten inschrijvers de klantvraag volledig weten te doorgronden om te komen tot de winnende aanpak.

 

ITC Groep helpt inschrijvers hierbij door strategiesessies te organiseren, waarbij onze EMVI-specialisten samen met de klant de uitvraag analyseren en de beste strategie formuleren. Vervolgens is het cruciaal om de gekozen strategie en de bijbehorende oplossingen in woord én beeld te vertalen op een manier die de beoordelingscommissie aanspreekt. Per tender bepalen we welke specialisten we inzetten om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Onze specialisten

Wij hebben ervaren GWW-specialisten in ons team. Zij verwerken de strategie en maatregelen, in goed overleg met de klant, in het plan van aanpak. Zij worden intern ondersteund door het Q-team (dat de kwaliteit bewaakt) en onze taalkundigen (zodat het plan prettig leest). Daarnaast hebben we een eigen designafdeling. Onze DTP-ers en grafische vormgevers visualiseren de meest complexe faseringen, processen of knelpunten op een heldere manier; in 2D én 3D.

 

Door de inzet van onze specialisten en – zeker zo belangrijk – de continue interactie met onze klanten, weten we de ontwikkelingen in de infrasector goed bij te benen.

Contact

Ron Hogendoorn

Tel: 06 – 43 27 93 44
E-mail: ron@itc-groep.nl


Bouke Bosch

Tel: 06 – 42 19 73 31
E-mail: bouke@itc-groep.nl

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.