Project:

Waalhaven Zuid

Herinrichting openbare ruimte Waalhaven Zuid

De boven- en ondergrondse infrastructuur van Waalhaven-Zuid is aan vervanging toe. Om dit werk in goede banen te leiden, hebben het Havenbedrijf Rotterdam, Gemeente Rotterdam, Evides en Stedin hun krachten gebundeld en gezamenlijk de aanbesteding op de markt gezet. Het resultaat: een complexe leidraad, opgesteld vanuit de uiteenlopende belangen van de opdrachtgevers.

Slimme structuur
Het was onze taak om in ons plan van aanpak tegemoet te komen aan al deze belangen, zonder de rode draad van het verhaal te verliezen. Dit hebben we bereikt door de structuur van het plan op een slimme manier op te bouwen. De volgorde van de vragen uit de leidraad hielden we wel aan. Dit maakte het voor de opdrachtgevers makkelijk om ons verhaal te volgen.

Proces met concrete voorbeelden
De opdrachtgevers hechtten ook veel waarde aan een continue bedrijfsvoering van ieder bedrijf dat gevestigd is op Waalhaven-Zuid. Dit betekende dat we in ons plan van aanpak rekening moesten houden met de wensen en belangen van meer dan 200 bedrijven. Om hieraan tegemoet te komen, bedachten wij een procesmatige oplossing. Met concrete voorbeelden lieten we zien hoe dit proces in de praktijk zou werken. Zo kregen de opdrachtgevers vertrouwen in de haalbaarheid van onze oplossing. Onze beloning: de hoogste score op het plan van aanpak.

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.