Project:

Project Oude kerkstraat

Herinrichting Oude Kerkstraat in Oerle

De gemeente Veldhoven wenst de Oude Kerkstraat opnieuw in te richten. Deze straat loopt dwars door het centrum van het Brabantse Oerle en kenmerkt zich door de vele bewoners, winkels en bedrijven. Samen met onze klant Jan van den Boomen BV schreven wij het plan van aanpak voor deze opdracht. Hierbij lag de nadruk op het borgen van de bereikbaarheid van de bewoners, ondernemers en bezoekers en het voorkomen van overlast.

Om ons plan van aanpak optimaal aan te laten sluiten op de behoeften uit de omgeving, besloten wij gezamenlijk een uitgebreide omgevingsscan uit te laten voeren door onze omgevingsmanager. Tijdens deze scan zijn de verschillende stakeholders in kaart gebracht en zijn de specifieke wensen en eisen bij de bewoners en ondernemers opgehaald. Dankzij deze omgevingsscan kregen wij tijdens de tenderfase meer inzicht in de ontsluitingsmogelijkheden en ontdekte wij onverwachtse stakeholders. Zo kwam onze omgevingsmanager een schaapsherder tegen met een kudde schapen die op weg naar verse weide de Oude Kerkstraat met enige regelmaat oversteekt.

Vervolgens hebben wij de opgehaalde informatie toegepast in ons plan van aanpak. Zo onderbouwden wij onze aanpak met quotes van bewoners en ondernemers. Dit resulteerde in maatregelen die op voorhand al draagvlak hebben. Een voorbeeld hiervan is dat wij een mogelijke omleidingsroute hebben getoetst bij een ondernemer uit Oerle. Zijn bereikbaarheid was erg belangrijk voor de continuïteit van zijn onderneming. Het leek deze ondernemer een goede oplossing en hij ging akkoord met ons voorstel.

Ook de beoordelingscommissie heeft onze persoonlijke aanpak gewaardeerd. Zij waarderen vooral de tijd en energie die er gestoken is in de uitgebreide stakeholderanalyse. Wij wensen Jan van den Boomen BV veel succes met de uitvoering van de werkzaamheden.

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.