Project:

Onderhoud Vondelpark en Sarphatipark

Onderhoud Vondelpark en Sarphatipark

In 2017 heeft de gemeente Amsterdam het groenonderhoud van het Vondelpark en de Sarphatipark op de markt gezet. Het Vondelpark is met 10 miljoen bezoekers een drukbezocht park waar niet alleen gerecreëerd wordt, maar waar ook een doorgaande fietsroute doorheen loopt. Het Sarphatipark is ook een drukbezocht park, omdat het omringd is door woningen, bedrijven en een basisschool. Daarnaast moest er in beide parken ook samengewerkt worden met vrijwilligers en het wijkteam van de gemeente.

In deze tender hebben we samen met de aannemer een aanpak bepaald waarbij de gebruikers van het Vondelpark en Sarphatipark niet gehinderd zouden worden door de onderhoudswerkzaamheden. Dit was voor de gemeente een zorgpunt, omdat er veel klachten binnen zouden komen als de bezoekers hinder zouden ervaren. Daarnaast hebben wij samen met de aannemer bepaald hoe we de vrijwilligers en het wijkteam op één lijn zouden komen. Dit was voor de opdrachtgever een zorgpunt, omdat er drie partijen tegelijkertijd in hetzelfde gebied aan het werk zouden zijn. Om de kwaliteit van het onderhoud dan toch hoog te houden en zo min mogelijk klachten te ontvangen, was goede coördinatie van groot belang.

Onze aanpak in de tender heeft geresulteerd in een plan waarbij we volgens de beoordelingscommissie “veel meerwaarde op het project en vertrouwen” hebben gegeven. Het vertrouwen van de opdrachtgever winnen door een overtuigend verhaal neer te zetten, heeft op er op zijn beurt voor gezorgd dat wij de maximale score hebben behaald en de aannemer het project met ruime voorsprong op zeven concurrenten heeft aangenomen.

 

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.