Project:

Herinrichting-revitalisatie BPSW-terrein

Herinrichting-revitalisatie BPSW-terrein

Samen met onze klant Loohorst Landscaping schreven wij de winnende aanbesteding voor de ‘herinrichting-revitalisatie BPSW-terrein’. Een mooie prestatie gezien het feit er een aantal uitdagingen waren die we moesten beheersen.

Het project

Het BSPW-terrein (Business & Science Park Wageningen) is een bedrijventerrein met bedrijven in de life sciences, food en health, op loopafstand van de WUR (Wageningen University & Reserach). De organisatie van het BSPW heeft de opdracht gegeven om het bedrijventerrein een nieuwe en groene impuls te geven. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vergroenen van het terrein door grasvelden te vervangen door kruidenmengsels, entrees met betonklinkers te vervangen door grasbeton oplossingen en het de aanleggen van wadi’s. Daarnaast behoort het 3-jarig onderhoud van het groen bij de opdracht. 

Uitdaging

De grootste uitdaging van dit project zit hem in dat de bedrijfsvoering van de bedrijven op het BSPW-terrein in stand blijft, terwijl wij de werkzaamheden uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat het een uitdaging is om parkeerterreinen en entrees bereikbaar te houden. Door onze project specifieke concept-fasering per bedrijfsgebouw af te stemmen, nemen wij het bereikbaarheidsknelpunt weg en voeren wij het werk uit met minimale hinder.

 

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.