MEDEWERKER:

Pim van Butselaar

EMVI-planschrijver bij ITC Groep

Sinds 1 februari 2020 werk ik bij ITC Groep als EMVI-planschrijver. In 2019 ben ik afgestudeerd als industrieel ontwerper aan de Universiteit Twente. Tijdens mijn afstuderen ben ik voor het eerst in contact gekomen met de wereld van het tenderen. Ik heb toen bij een commercieel bedrijf onderzoek gedaan naar hoe je de duurzaamheid en circulariteit van je inkoopproducten kan verbeteren. Daarbij heb ik toen veel contact gehad met potentiële leveranciers en hun fabrieken. Ik vond daarbij met name de dynamiek tussen opdrachtgever en inschrijver erg interessant. Dat heeft me ertoe gezet om na mijn studie verder te gaan met tenderen. Nu alleen vanuit de kant van de inschrijver dus!

In mijn vrije tijd ben ik vaak op het hockeyveld of in de keuken te vinden. Ook zit ik vaak achter de tv om een formule 1 race of een Amerikaanse basketbalwedstrijd te kijken.

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?   

Ik kreeg bij ITC Groep het gevoel dat ik in een korte tijd enorm veel zou leren. Door het snelle tempo kom ik bij veel bedrijven over de vloer en krijg ik op die manier de kans om veel te bereiken.

 

Openstaande vacatures

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior omgevingsmanager, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al...

Lees meer

Junior EMVI- schrijver

Junior EMVI- schrijver “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Junior EMVI-consultant

Junior EMVI-consultant “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Wil jij meer informatie?