MEDEWERKER:

Lian de Jong

EMVI-planschrijver bij ITC Groep

Ik werk bij ITC Groep als EMVI-planschrijver. Vanuit mijn opleiding Industrieel Ontwerpen (bachelor) en Design for Interaction (master) heb ik een technische achtergrond, maar met focus op de menselijke en communicatieve kant hierachter. Ideaal dus voor EMVI-plannen schrijven!

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?   

Ik vind het leuk om lekker veel afwisseling en uitdaging in mijn werk te hebben. Bij ITC Groep ben ik telkens met een nieuw project bezig en heb ik iedere keer een nieuwe puzzel om mijn tanden in te zetten.

Openstaande vacatures

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior omgevingsmanager, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Junior EMVI-consultant

Junior EMVI-consultant “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Wil jij meer informatie?