Blog:

Joleen terug van weggeweest

Joleen terug van weggeweest

Na jaren de omgeving gemanaged  te hebben in Nederland, ging Joleen het afgelopen halfjaar haar dromen achterna en vertrok naar Spanje. Wij denken bij ITC Groep graag mee bij het verwezenlijken van dit soort plannen. In deze blog lees je over het avontuur van Joleen.

Een langere periode niet werken en vooral veel fietsen in een warm land leek me al een tijdje een tof plan! In de coronaperiode heb ik dit idee voor me uitgeschoven, maar vanaf afgelopen april was ik een halfjaar vrij. Ik ben een tijd op Mallorca geweest, waar veel wielrenners een periode komen trainen en dit combineren met het nodige strandbezoek. Als je van wielrennen houdt, is dit dan ook echt een aanrader. Als gids heb ik de wielrenners over het eiland rondgeleid. Aansluitend ben ik op het vaste land van Spanje met de mountainbike van west naar oost gefietst. Dit was een fysieke, maar ook mentale uitdaging, vaak dwars door niemandsland.

Richting het einde van mijn vrije half jaar merkte ik -gelukkig maar- dat ik weer veel zin had om bij ITC Groep aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik weer een maand aan het werk. Dit was aan het begin even wennen: mijn spanningsboog moest weer wat opgerekt worden en bepaalde delen van mijn hersenen waren overduidelijk ook niet aangezet het afgelopen halfjaar. Nu zit ik er weer helemaal in en ben ik als omgevingsmanager aan de slag op Schiphol, waarbij het werk weer hele andere aspecten kent dan dat ik gewend was tot op heden.

Vragen of zaken waar ik bij kan helpen? Of op zoek naar de beste fietsroutes op Mallorca of bikepacking tips? Laat het me vooral weten!

Meer interessante blogs

Stikstofuitstoot verminderen in de bouwfase

Stikstofuitstoot verminderen in de bouwfase

Blog: De huidige onzekerheid over de stikstofwetgeving zorgt voor veel onduidelijkheden over de rol van stikstof in toekomstige bouwprojecten en aanbestedingen. Los van de onzekerheid, wat kan je nou als aannemer doen om jouw stikstofuitstoot in de bouwfase te...

3 schrijftips om een bouwteamtender te winnen

3 schrijftips om een bouwteamtender te winnen

Blog: 3 schrijftips om een bouwteamtender te winnen   In het vorige deel heb ik je verteld hoe je het fundament bouwt voor je bouwteamplan. In dit deel geef ik je drie schrijftips die je helpen bij het schrijven van een bouwteamtender: 1. Wat is het probleem? De...

Aandacht voor dieren in de aanbesteding

Aandacht voor dieren in de aanbesteding

Blog: Aandacht voor dieren in de aanbesteding Op de foto’s is te zien dat wij bij ITC Groep dierenvrienden zijn. Deze aandacht en liefde voor dieren komt ook geregeld terug in onze plannen. Zo is het vaak de uitdaging in onze plannen om de hinder en overlast voor de...

Wil jij meer informatie?