Blog:

Joleen terug van weggeweest

Joleen terug van weggeweest

Na jaren de omgeving gemanaged  te hebben in Nederland, ging Joleen het afgelopen halfjaar haar dromen achterna en vertrok naar Spanje. Wij denken bij ITC Groep graag mee bij het verwezenlijken van dit soort plannen. In deze blog lees je over het avontuur van Joleen.

Een langere periode niet werken en vooral veel fietsen in een warm land leek me al een tijdje een tof plan! In de coronaperiode heb ik dit idee voor me uitgeschoven, maar vanaf afgelopen april was ik een halfjaar vrij. Ik ben een tijd op Mallorca geweest, waar veel wielrenners een periode komen trainen en dit combineren met het nodige strandbezoek. Als je van wielrennen houdt, is dit dan ook echt een aanrader. Als gids heb ik de wielrenners over het eiland rondgeleid. Aansluitend ben ik op het vaste land van Spanje met de mountainbike van west naar oost gefietst. Dit was een fysieke, maar ook mentale uitdaging, vaak dwars door niemandsland.

Richting het einde van mijn vrije half jaar merkte ik -gelukkig maar- dat ik weer veel zin had om bij ITC Groep aan de slag te gaan. Inmiddels ben ik weer een maand aan het werk. Dit was aan het begin even wennen: mijn spanningsboog moest weer wat opgerekt worden en bepaalde delen van mijn hersenen waren overduidelijk ook niet aangezet het afgelopen halfjaar. Nu zit ik er weer helemaal in en ben ik als omgevingsmanager aan de slag op Schiphol, waarbij het werk weer hele andere aspecten kent dan dat ik gewend was tot op heden.

Vragen of zaken waar ik bij kan helpen? Of op zoek naar de beste fietsroutes op Mallorca of bikepacking tips? Laat het me vooral weten!

Meer interessante blogs

De Safety Culture Ladder

De Safety Culture Ladder

Blog: Veel aannemers zijn er mee bezig: De Safety Culture Ladder, vroeger bekend als De Veiligheidsladder. Deze veiligheidsnorm bestaat uit 5 treden. De laddertreden geven de ontwikkelingsfase aan waarin een bedrijf zich op het gebied van veiligheidsbewustzijn...

Hoe schrijf je een goede bewonersbrief?

Hoe schrijf je een goede bewonersbrief?

Blog:Met een informatiebrief stakeholders in je projectgebied informeren over de werkzaamheden. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe schrijf je nu een écht goede informatiebrief voor omwonenden? Daar valt veel over te zeggen. In deze tips geven we vast...

Wil jij meer informatie?