MEDEWERKER:

Janneke den Hartogh

Omgevingsmanager bij ITC Groep

Sinds half oktober werk ik bij ITC-groep als omgevingsmanager en planschrijver. Na mijn master bedrijfskunde kwam ik er al snel achter dat ik aan het werk wilde bij een bedrijf in de bouw of techniek. Mijn oog viel op een vacature voor omgevingsmanager bij ITC-groep, en toen ging het snel. Als omgevingsmanager is het mijn taak om ervoor te zorgen dat de omgeving er zo weinig mogelijk last van heeft als er werkzaamheden zijn.

Als omgevingsmanager en planschrijver krijg ik bij ITC-groep onwijs veel kansen om te leren, waardoor ik me kan blijven ontwikkelen. Daarnaast zijn mijn collega’s zeer behulpzaam, waardoor ik altijd vragen kan stellen als ik er zelf even niet uit kom. Mijn eerste weken zijn heel goed bevallen en ik heb zin om me de komende tijd voor ITC-groep te blijven inzetten!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te klussen en te sporten. Daarnaast ga ik graag samen met vrienden eten en borrelen.

Openstaande vacatures

Office Manager

Office Manager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als Office Manager, betekent dit dat jij ervoor zorgt dat onze collega’s shinen op hun projecten. Het is mede jouw verantwoordelijkheid dat ITC Groep er elke dag sterker...

Lees meer

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior omgevingsmanager, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al...

Lees meer

Junior EMVI- schrijver

Junior EMVI- schrijver “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Junior EMVI-consultant

Junior EMVI-consultant “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Wil jij meer informatie?