MEDEWERKER:

Ivo Frijn

Consultant bij ITC Groep

Sinds november 2018 werkt Ivo bij ITC Groep. Hiervoor heeft hij de Bachelor Civiele Techniek afgerond. Ivo haalt veel energie uit het bij elkaar krijgen van verschillende disciplines en het brainstormen over innovatie en slimme oplossingen bij een technisch vraagstuk.

In zijn vrije tijd vindt Ivo het lekker om een beetje te klussen of te sporten. Verder zoekt hij in het weekend graag het terras op met zijn vrienden.

Wat is het mooiste project die je tot nu toe hebt gedaan?
Daar kan ik nog niks over zeggen, omdat ik net ben begonnen. Ik ben al wel direct op een project gezet waar ik mijzelf hopelijk snel kan ontwikkelen!

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?
Tijdens mijn afstuderen ben ik opzoek gegaan naar een vervolgstap: werken! Via google kwam ik terecht op de website van ITC. Wat mij direct aansprak is dat ITC Groep zich profileert als een jong, innoverend bedrijf waar je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Na een kort telefoongesprek om meer informatie op te vragen over de vacatures, eindigde ik het gesprek met ‘’tot volgende week’’! Even langskomen voor een kennismaking en daarna is het balletje gaan rollen! Nu zit ik hier en ben ik erg enthousiast om mee te werken aan de groei van ITC Groep!

Wat is het mooiste project die je tot nu toe hebt gedaan?
Een van de leukste projecten die ik tot nu toe heb gedaan is het Project Polderwaard. In dit project was de uitvraag het upgraden van een poldergebied vlak naast Den Oever. Het grote risico bij dit project was het verstoren van de landbouwgrond van agrariërs tijdens de uitvoering. Wat mij aansprak in dit project was het spanningsveld tussen maatregelen die je bedenkt om maximaal te scoren op EMVI maar toch niet te duur te worden waardoor je EMVI-korting geen effect meer heeft. Dit project ging heel erg in op de technische uitvoering wat goed overeenkomt met mijn achtergrond als Civiele techneut.

Openstaande vacatures

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior omgevingsmanager, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Junior EMVI-consultant

Junior EMVI-consultant “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Wil jij meer informatie?