Tendermanagement

Tendermanagement

ITC Groep begeleidt het volledige tenderproces. Van het samenstellen van het tenderteam tot het aansturen van de calculatie en van het bewaken van de tenderplanning tot de coördinatie van de informatieverzameling.

Onze ervaren managers, waaronder Astrid en Martijn, beheersen de tender van begin tot eind. Zij doorlopen ons bewezen tenderproces samen met de aannemer, waarbij ze rekening houden met zijn specifieke wensen en zorgen.

Bij de samenstelling van het tenderteam benutten wij de capaciteit en kwaliteiten binnen uw organisatie. Als het nodig is, vullen wij het team aan met onze technische specialisten, schrijvers of vormgevers. Op deze manier bestaat het tenderteam altijd uit voldoende mensen met relevante kennis en affiniteit met het project.

Wij zorgen dat het prijsvormingsproces vlot opstart, wij borgen de uiteindelijke calculatie correspondeert met de kwaliteitsdocumenten en wij controleren ‘of het nog scherper kan’. Dit resulteert in een gezonde calculatie en een grotere winkans bij aanbestedingen.

Aan het begin van de tender stellen onze tendermanagers een integrale planning op. Dat doen we samen met alle betrokkenen – het tenderteam, maar bijvoorbeeld ook externe reviewers – zodat er geen onnodig tijdsverlies in de planning zit en iedereen bij start weet wat er van hen verwacht wordt. Tijdens de tenders bewaken onze managers uiteraard de voortgang.

Het verzamelen van projectspecifieke informatie is één van de grootste uitdagingen van de tender. Onze tendermanagers nemen dit graag voor hun rekening. Zij identificeren belangrijke kennishouders, organiseren sessies of interviews en borgen dat alle deelnemers de (aanlever-)afspraken nakomen. Door grip te houden op dit proces, zorgen onze managers dat de tender vlot en beheerst verloopt.

Wilt u nader kennismaken met ITC Groep en onze dienstverlening? Neemt u dan contact op met Ron Hogendoorn.

Contact

Ron Hogendoorn

Tel: 06 – 43 27 93 44
E-mail: ron@itc-groep.nl

Wat kan ITC Groep voor jou betekenen?

Het opstellen van een winnende strategie;
Het bedenken en vormgeven van een visie en huisstijl voor een projectorganisatie;
Het organiseren van sessies om invulling te geven aan de kwaliteitscriteria van de Opdrachtgever;
Het schrijven van proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het schrijven van de projectmanagementplannen benodigd tijdens de realisatie;
Het grafisch vormgeven van de plannen in 2D en 3D;
Het analyseren van de BIM-modellen;
Het reviewen en redigeren van de proposals/bids/EMVI-/EMVO-documenten;
Het opstellen van presentaties;
Het geven van presentatie- en interviewtrainingen;

Meer informatie?

Neem contact met ons op.