Blog:

De week van Joleen

De week van Joleen

Maandag
Op maandag ben ik altijd op de bouwplaats te vinden. ’s Ochtends ben ik aanwezig in Etten-Leur waar ik als omgevingsmanager actief ben bij een herinrichtingsproject. Hier onderhoud ik het contact met bewoners, maar ook met andere instanties zoals nood- en hulpdiensten. Ik ga bij een aantal bewoners langs om afspraken te maken over hun tuin, die ze afgelopen jaren zonder goedkeuring in de openbare ruimte hebben laten doorlopen. Na een goed overleg gaan ze hun tuin inkorten. Ook zorg ik ervoor dat de omgevingsapp (die 80% van de bewoners actief gebruikt) wordt bijgewerkt met foto’s en de actuele omleidingsroutes. ’s Middags rijd ik naar Zevenbergschen Hoek, waar we de belangrijkste straat in het dorp reconstrueren. Het is altijd gezellig druk tijdens het inloopspreekuur, waar ik voor een heel diverse groep bewoners oplossingen zoek tijdens het werk. Zo realiseren we een tijdelijke parkeerplek voor een hoogzwangere vrouw, bespreek ik met de voorzitter van de ouderenbond zijn belangen en stem ik met de plaatselijke bakker de leverantiemomenten af.

Dinsdag
Vandaag ben ik actief bezig met een aanbesteding gericht op beveiligingssystemen. Dat is het mooie van mijn werk: het praktische omgevingsmanagement kan ik afwisselen met het schrijven van tenders. Na ’s ochtends een sessie te hebben bij de klant, heb ik ’s middags genoeg inspiratie om het plan verder uit te werken. 

Woensdag
Op woensdag ben ik meestal vrij en zo ook deze week, hoewel ik ’s ochtends nog wel even aan mijn aanbesteding werk. Tijd om te sporten en boodschappen te doen!

Donderdag
De ochtend begint voor mij met een bouwvergadering in Schiedam. Bij dit project ben ik al twee jaar betrokken. Ik ben inmiddels een bekend gezicht in de wijk. Met de opdrachtgever bekijken we o.a. hoe we scoren op EMVI-beloftes. De bouwvergadering is voor mij heel interessant om een completer beeld van het project (ook op technisch en financieel gebied) te krijgen. ‘s Middags werk ik gezellig met collega’s op kantoor. Ik werk mijn mail bij en beantwoord vragen van bewoners. Aan het einde van de dag ga ik nog langs een paar bewoners in Zegveld. Bij dit project moeten alle bewoners hun eigen tuin helemaal leeghalen, zodat deze opgehoogd kan worden: best ingrijpend! Aan mij de taak om tijdens individuele keukentafelgesprekken hen daar zo goed mogelijk over in te lichten en op voor te bereiden.

Vrijdag
Vrijdag is kantoordag. Dat is altijd erg gezellig. Ik gebruik deze dag dan ook om overleggen met collega’s in te plannen. Zo praat ik met mijn vaste buddy over mijn ontwikkeling en met de twee andere omgevingsmanagers binnen het team over de ontwikkeling van onze afdeling. ’s Middags werk ik nog even aan mijn aanbesteding om rond 17:00 uur de dag af te sluiten met een gezellige borrel. Weekend!  

 

Lijkt het jou ook leuk om voor ITC te komen werken? Bel Willemijn (06 – 29 01 23 05) voor meer informatie over onze vacatures!

Meer interessante blogs

Schrijvers in nood – tip 3

Schrijvers in nood – tip 3

Blog: Vastlopen in je eigen tekst is een van de grootste gevaren in het schrijven van een plan, zeker als er tijdsdruk op staat (lees: altijd en bij elke tender). Tijdens de cursus EMVI-plannen schrijven is een veel gehoorde klacht: “Mijn collega’s roepen van alle...

Schrijvers in nood – tip 2

Schrijvers in nood – tip 2

Blog: Vastlopen in je eigen tekst is een van de grootste gevaren in het schrijven van een plan, zeker als er tijdsdruk op staat (lees: altijd en bij elke tender). Tijdens de cursus EMVI-plannen schrijven is een veel gehoorde klacht: “Mijn collega’s roepen van alle...

Schrijvers in nood – tip 1

Schrijvers in nood – tip 1

Blog: Vastlopen in je eigen tekst is een van de grootste gevaren in het schrijven van een plan, zeker als er tijdsdruk op staat (lees: altijd en bij elke tender). Tijdens de cursus EMVI-plannen schrijven is een veel gehoorde klacht: “Mijn collega’s roepen van alle...