MEDEWERKER:

Daan van Nieuwenburg

Consultant bij ITC Groep

Ik werk sinds 1 oktober 2019 als EMVI-planschrijver bij ITC groep. Ik heb sociale psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heb daarna gewerkt als onderzoeker. Tijdens mijn studie en werk op de universiteit was schrijven mijn grote forte. Een vaardigheid die goed past bij een baan als EMVI-planschrijver. Ik vind het belangrijk dat mijn werk een vertaalslag maakt naar de praktijk. Als EMVI-plan schrijver kan ik dit doen, waarbij ik mijn analytische vaardigheden en mijn liefde voor taal inzet om een brug te vormen tussen de theorie en de uitvoering.

In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn roman. Daarnaast sta ik graag in de keuken te experimenteren met nieuwe gerechten of maak ik kunst in mijn atelier. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik graag een balletje sla op de squashbaan.

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?   

Bij ITC Groep werken veel jonge mensen met verschillende achtergronden. Deze multidisciplinariteit spreekt mij erg aan, omdat je dagelijks werkt met mensen die andere ideeën en visies hebben. Daarnaast ben je bij ITC Groep zeer onafhankelijk, waarbij je zelf je planning beheerst en zelf invulling kan geven aan de ontwikkeling van je loopbaan.

Openstaande vacatures

Traineeship

Traineeship – voor als je nog niet weet wat je wilt worden Woerden, Nederland Daar sta je dan. Diploma op zak, studieschuld van heb ik jou daar en de wereld aan je voeten. Maar waar te beginnen? Sommige mensen zijn geboren voor een beroep, een vak, een roeping. Maar...

Lees meer

Junior EMVI-Consultant

Junior EMVI-Consultant Woerden, Nederland Je stap in je auto, muziek aan, koffie mee; op weg naar een aannemer. Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen 4 weken moet er een goed plan op...

Lees meer

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager Woerden, Nederland Je belt aan, de deur gaat open en de bewoner Henk staat voor je. Hij kijkt je aan met een vragende blik. Je stelt jezelf netjes voor en je vertelt over de plannen die de gemeente heeft met zijn wijk. Je ziet de ergernis op...

Lees meer

Stage grafische vormgeving

Stage grafische vormgeving Woerden, Nederland   Ben jij… … die leergierige en creatieve stagiair die bereid is om veel dingen tegelijk op te pakken en het leuk vindt om op die manier te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? ITC Groep biedt jou de...

Lees meer

Medior EMVI-Consultant

Medior EMVI-Consultant Woerden, Nederland   Je stap in je auto, muziek aan, koffie mee; op weg naar een aannemer. Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen 4 weken moet er een goed plan op...

Lees meer

Medior Omgevingsmanager

Medior Omgevingsmanager Woerden, Nederland   De ochtend begint meteen uitdagend: je loopt je overleg uit, ploft neer op je stoel, klapt je Macbook open en neemt een sip van je koffie. De hele planning moet over de kop, het asfalteren van de rotondes gaat niet overdag,...

Lees meer

Manager Projectbeheersing

Manager Projectbeheersing Woerden, Nederland Jij hebt het in je, dat voel je, dat weet je. De combinatie van aansturen, meewerken en ontwikkelen is op jouw lijf geschreven. Fluitend stap je het kantoor binnen waar jouw team van procesmanagers aan het werk is. De...

Lees meer

Wil jij meer informatie?