MEDEWERKER:

Daan van Nieuwenburg

Consultant bij ITC Groep

Ik werk sinds 1 oktober 2019 als EMVI-planschrijver bij ITC groep. Ik heb sociale psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heb daarna gewerkt als onderzoeker. Tijdens mijn studie en werk op de universiteit was schrijven mijn grote forte. Een vaardigheid die goed past bij een baan als EMVI-planschrijver. Ik vind het belangrijk dat mijn werk een vertaalslag maakt naar de praktijk. Als EMVI-plan schrijver kan ik dit doen, waarbij ik mijn analytische vaardigheden en mijn liefde voor taal inzet om een brug te vormen tussen de theorie en de uitvoering.

In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn roman. Daarnaast sta ik graag in de keuken te experimenteren met nieuwe gerechten of maak ik kunst in mijn atelier. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik graag een balletje sla op de squashbaan.

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?   

Bij ITC Groep werken veel jonge mensen met verschillende achtergronden. Deze multidisciplinariteit spreekt mij erg aan, omdat je dagelijks werkt met mensen die andere ideeën en visies hebben. Daarnaast ben je bij ITC Groep zeer onafhankelijk, waarbij je zelf je planning beheerst en zelf invulling kan geven aan de ontwikkeling van je loopbaan.

Openstaande vacatures

Corporate Recruiter

Corporate recruiter   Hi, ik kwam jouw profiel toevallig tegen op LinkedIn en ik heb een uitdagende baan voor je! Dit kan natuurlijk echt niet meer! Een corporate recruiter is geen callcenter medewerker, maar een bemiddelaar die een rol speelt in één van de...

Lees meer

Medior EMVI schrijver

Medior EMVI schrijver Je stap in je auto, muziek aan, koffie mee; op weg naar een aannemer. Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen 4 weken moet er een goed plan op papier staan. Met...

Lees meer

Manager Projectbeheersing

Manager Projectbeheersing Jij hebt het in je, dat voel je, dat weet je. De combinatie van aansturen, meewerken en ontwikkelen is op jouw lijf geschreven. Fluitend stap je het kantoor binnen waar jouw team van procesmanagers aan het werk is. De projecten lopen goed en...

Lees meer

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager Je belt aan, de deur gaat open en de bewoner Henk staat voor je. Hij kijkt je aan met een vragende blik. Je stelt jezelf netjes voor en je vertelt over de plannen die de gemeente heeft met zijn wijk. Je ziet de ergernis op zijn gezicht en er...

Lees meer

Junior EMVI schrijver

Junior EMVI- schrijver Je stap in je auto, muziek aan, koffie mee; op weg naar een aannemer. Vandaag staat er een belangrijke brainstormsessie gepland over kansen en risico’s van een project in aanbesteding. Binnen 4 weken moet er een goed plan op papier staan. Met...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Wil jij meer informatie?