MEDEWERKER:

Daan van Nieuwenburg

Consultant bij ITC Groep

Ik werk sinds 1 oktober 2019 als EMVI-planschrijver bij ITC groep. Ik heb sociale psychologie gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en heb daarna gewerkt als onderzoeker. Tijdens mijn studie en werk op de universiteit was schrijven mijn grote forte. Een vaardigheid die goed past bij een baan als EMVI-planschrijver. Ik vind het belangrijk dat mijn werk een vertaalslag maakt naar de praktijk. Als EMVI-plan schrijver kan ik dit doen, waarbij ik mijn analytische vaardigheden en mijn liefde voor taal inzet om een brug te vormen tussen de theorie en de uitvoering.

In mijn vrije tijd werk ik graag aan mijn roman. Daarnaast sta ik graag in de keuken te experimenteren met nieuwe gerechten of maak ik kunst in mijn atelier. Ook ben ik vaak te vinden in de sportschool, waar ik graag een balletje sla op de squashbaan.

Waarom heb je gekozen voor ITC Groep?   

Bij ITC Groep werken veel jonge mensen met verschillende achtergronden. Deze multidisciplinariteit spreekt mij erg aan, omdat je dagelijks werkt met mensen die andere ideeën en visies hebben. Daarnaast ben je bij ITC Groep zeer onafhankelijk, waarbij je zelf je planning beheerst en zelf invulling kan geven aan de ontwikkeling van je loopbaan.

Openstaande vacatures

Junior Omgevingsmanager

Junior omgevingsmanager “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior omgevingsmanager, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al...

Lees meer

Junior Consultant Projectrealisatie

Junior Consultant Projectrealisatie “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior consultant projectrealisatie, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog...

Lees meer

Junior EMVI-consultant

Junior EMVI-consultant “Samen vette dingen doen”. Niet onze bedrijfsmissie, maar wel ons motto. Voor jou, als junior EMVI-adviseur, betekent dit bijvoorbeeld dat je deel uitmaakt van Europa’s mooiste bouw- en infraprojecten óf dat je na nog geen jaar al zelfstandig...

Lees meer

Wil jij meer informatie?