Junior Consultant Projectbeheersing

Net als je je laptop open wilt klappen op het ITC-kantoor in Woerden word je gebeld door de projectleider van het project waar jij Consultant Projectbeheersing bent. Het beton dat de aannemer gisteravond heeft gestort is blijkt niet te voldoen aan de kwaliteitseisen van de opdrachtgever. Jij stapt meteen in de auto naar Gouda om een kijkje te nemen bij dit project. Eenmaal ter plaatse ga jij met de uitvoerder in gesprek. Het beton verwijderen en opnieuw gieten blijkt geen optie, dus spreek jij met de opdrachtgever af dat het ontwerp iets wordt aangepast. Daarna loop je tevreden de keet in en schuif je aan bij de wekelijkse bouwvergadering. Jouw input op het gebied van verificatie en validatie komt goed van pas. Met een voldaan gevoel rij je naar huis. Deze dag ging zeker niet als gepland, maar dat maakt het werk juist zo leuk!

Wat doet een Junior Consultant Projectbeheersing?
Als Junior Consultant Projectbeheersing bij ITC Groep draai je vanaf het eerste moment volop mee in een jong en ambitieus team. Het doel is om onze klanten te helpen te voldoen aan de eisen van de opdrachtgever en het ontwerp- of uitvoeringsproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Als Junior Consultant Projectbeheersing verricht je onder andere de volgende taken:

 • Je schrijft projectmanagementplannen en andere kwaliteitsplannen.
 • Je verzamelt alle product- en proceseisen en registreert de verificatie- en validatie ervan.
 • Je stelt VTW’s (Voorstellen tot Wijziging) op, waarvoor je zelf de oplossingen aandraagt.
 • Je neemt deel aan inhoudelijke sessies in de projectuitvoering (bijv. risicosessies, kwaliteitsoverleg).
 • Je ondersteunt onze tenderafdeling bij projectmanagementvraagstukken.

 

Wat voor eigenschappen en skills heeft een Junior Consultant Projectbeheersing?
De rol van Junior Consultant Projectbeheersing is een uitdagende en afwisselende functie; je moet veel partijen tegelijkertijd tevreden houden en geen dag is hetzelfde. Daarom zoeken we specifiek naar iemand met de volgende eigenschappen en skills:

 • Je vindt het leuk om zelfstandig en in projectteams te werken
 • Je kunt meerdere balletjes tegelijkertijd in de lucht houden, zonder het overzicht te verliezen.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Jij kunt goed probleemoplossend nadenken.
 • Je hebt affiniteit met techniek of de bouw- en infrasector.
 • Je hebt een WO-diploma.

 

Wat bieden wij jou?

 • Je hebt jouw agenda in eigen hand en plant je werkzaamheden zelf in. Schijnt de zon? Dan kan je gerust een rondje hardlopen. Jij zorgt ervoor dat je je afspraken nakomt en hoe je dat precies doet; dat is aan jou!
 • Je krijgt bij ons een leaseauto, een iPhone en een MacBook zodat je thuis, op kantoor of bij de klant kan werken.
 • Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Als jij het ambieert, is er ruimte voor het oppakken van extra werkzaamheden die bij jou passen of waar jouw ambitie ligt. Hier gaan we graag het gesprek over aan met je.
 • Je krijgt een eigen buddy en je bent onderdeel van een hechte afdeling met gedreven collega’s.
 • Wij investeren direct in jou. Dit doen we door een gedegen inwerktraject en het bieden van cursussen en opleidingen.
 • We bieden een passend salaris aan waar we graag met jou over in gesprek gaan. De salarisrange ligt tussen €2750,- en €3500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime werkweek.

Waar kom je te werken?

ITC Groep is gespecialiseerd in projectmanagement, omgevingsmanagement en het schrijven van winnende EMVI-plannen voor aanbestedingen. Deze aanbestedingen omvatten projecten over havens, dijken, bruggen, landschappen, snelwegen, maar ook utiliteitsgebouwen en vliegvelden.

Onze EMVI-consultants en tendermanagers werken samen met aannemers en ingenieursbureaus om tot een winnend EMVI-plan te komen. Als het plan gewonnen is, ondersteunen we onze klanten in projectbeheersing en omgevingsmanagement. Hierdoor blijven wij betrokken gedurende het hele proces. Om ons werk nog beter te maken, ontwikkelen we ook tools, geven we trainingen én hebben we een eigen designafdeling.

Heb je naast je afwisselende werk nog energie over? Geen zorgen; je kan het kwijt bij ITC Groep. We zien je graag bij onze tafeltenniscompetitie, de vrijmibo, de jaarlijkse wintersportreis en onze citytrip.

 

Sollicitatieprocedure

Wij streven naar een snel en zorgvuldig sollicitatieproces. Zo weet jij snel waar je aan toe bent, en wij zelf ook. Dit ziet er als volgt uit:

 1. Je mailt jouw CV en motivatiebrief naar werkenbij@itc-groep.nl
 2. We hebben een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Woerden. Je maakt kennis met twee toekomstige collega’s en komt meer te weten over ons. Je mag uiteraard vragen stellen. Wij vragen jou vooral waarom jij bij ons wilt komen werken, wat jij wilt bijdragen aan ons bedrijf en wat jij wilt bereiken.
 3. Je maakt een assessment. Dat houdt in dat je een plan van aanpak schrijft. Dit kost je 8 uur. Je kunt de opdracht thuis maken en je krijgt tussentijds feedback van een van je toekomstige collega’s. We verwachten niet dat je de hele klus klaart binnen de gegeven 8 uur; we willen gewoon inzicht krijgen in hoe jij te werk gaat en hoe je met feedback omgaat.
 4. Je komt op competentiegesprek bij ITC Groep. Je maakt kennis met twee andere toekomstige collega’s. Je krijgt eerst terugkoppeling op het assessment. Vervolgens stellen we je een aantal vragen om erachter te komen in hoeverre jij beschikt over de competenties, die nodig zijn om jouw functie te vervullen.
 5. Wij doen jou een contractvoorstel. Vervolgens kom je op gesprek om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Tijdens dit gesprek stellen we samen de arbeidsvoorwaarden vast in een arbeidscontract.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Nienke Oosten

 * Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

 

Nienke Oosten
Tel: +31 6 14736532
E-mail: nienke@itc-groep.nl
Corporate Recruiter

Solliciteer via onderstaand formulier